Saltar al contenido

Innovación

Prepara’t per començar a innovar!

Des de EmasConsultors ajudem a les empreses a preparar-se per innovar. Poden ser empreses que necessiten fer més eficient la gestió del seu dia a dia millorant les seves àrees funcionals.

T’ofereix dos elements clau per millorar el rendiment de la teva empresa i preparar-la per innovar: una anàlisi personalitzada de l’estat actual de la teva empresa i un pla a mida per implementar les millores que detectem amb tu.

En concret, amb el servei Horitzó Innovació, obtindràs:

  • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats.
  • Una fotografia futura de com voldries que fos la teva empresa a dos anys vista.
  • Un full de ruta amb les recomanacions i accions prioritàries per reorientar el rumb de la teva empresa. Implica dissenyar una estratègia d’innovació, liderant el model d’innovació

Accelera la teva capacitat d’innovar per adaptar-te als canvis

Canvis de l’entorn. Noves tecnologies. Noves formes de produir, d’organitzar-se, de vendre. Competidors globals. Models de negoci i comportaments de clients que evolucionen constantment. Tot canvia. I la teva empresa, com canvia?

Avui, més que mai, per seguir existint cal innovar. La competitivitat de qualsevol empresa depèn de la seva capacitat d’adaptar-se als canvis, d’innovar de forma sistemàtica i de ser flexible, ràpid i eficient. I això passa per disposar d’un model propi d’innovació i de saber-lo aplicar.

El Servei d’innovació estratègica, s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Sistematitzar la innovació et permetrà accelerar els teus processos de canvi, fer-los més eficients i convertir la innovació en un dels factors de competitivitat de la teva empresa.