Acelera la capacidad de innovar

Innovar es la mentalidad necesaria para llevar al éxito. Poden ser empreses que necessiten fer més eficient la gestió del seu dia a dia millorant les seves àrees funcionals.

Accelera la teva capacitat d’innovar per adaptar-te als canvis

Canvis de l’entorn. Noves tecnologies. Noves formes de produir, d’organitzar-se, de vendre. Competidors globals. Models de negoci i comportaments de clients que evolucionen constantment. Tot canvia. I la teva empresa, com canvia?

Avui, més que mai, per seguir existint cal innovar. La competitivitat de qualsevol empresa depèn de la seva capacitat d’adaptar-se als canvis, d’innovar de forma sistemàtica i de ser flexible, ràpid i eficient. I això passa per disposar d’un model propi d’innovació i de saber-lo aplicar.

El Servei d’innovació estratègica, s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Sistematitzar la innovació et permetrà accelerar els teus processos de canvi, fer-los més eficients i convertir la innovació en un dels factors de competitivitat de la teva empresa.

Gestión de proyectos de I+D+I

  • Diagnostico de la innovación. T’ofereix dos elements clau per millorar el rendiment de la teva empresa i preparar-la per innovar: una anàlisi personalitzada de l’estat actual de la teva empresa i un pla a mida per implementar les millores que detectem amb tu. En concret, amb el servei Horitzó Innovació, obtindràs:

    • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats.
    • Una fotografia futura de com voldries que fos la teva empresa a dos anys vista.
    • Un full de ruta amb les recomanacions i accions prioritàries per reorientar el rumb de la teva empresa. Implica dissenyar una estratègia d’innovació, liderant el model d’innovació
  • Certificado UNE 166002 de Gestión de la innovación
  • Gestión de proyectos de I+D+I. Como consultores en gestión de la innovación le ayudamos a definir su proyecto de innovación. Implica definir qué objetivos se quieren lograr, en función de las necesidades o expectativas detectadas. Aplicamos una metodología que facilita la ejecución de los proyectos. Logrará el éxito de su proyecto de innovación, gracias a un trabajo en equipo eficiente y eficaz. Nuestra método facilita los requisitos documentales.
En la sessió del dia 02/03/2021 ens centrarem en la direcció d’equips d’alt rendiment. Una de les tasques directives més importants és la d’influir en el comportament de les persones amb les quals interaccionem, sigui verticalment o lateralment, des de dins o cap a fora de l’organització.

 

Ir arriba