Prepara’t per començar a innovar!

Des de EmasConsultors ajudem a les empreses a preparar-se per innovar. Poden ser empreses que necessiten fer més eficient la gestió del seu dia a dia millorant les seves àrees funcionals.

T’ofereix dos elements clau per millorar el rendiment de la teva empresa i preparar-la per innovar: una anàlisi personalitzada de l’estat actual de la teva empresa i un pla a mida per implementar les millores que detectem amb tu.

En concret, amb el servei Horitzó Innovació, obtindràs:

  • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats.
  • Una fotografia futura de com voldries que fos la teva empresa a dos anys vista.
  • Un full de ruta amb les recomanacions i accions prioritàries per reorientar el rumb de la teva empresa. Implica dissenyar una estratègia d’innovació, liderant el model d’innovació

Accelera la teva capacitat d’innovar per adaptar-te als canvis

Canvis de l’entorn. Noves tecnologies. Noves formes de produir, d’organitzar-se, de vendre. Competidors globals. Models de negoci i comportaments de clients que evolucionen constantment. Tot canvia. I la teva empresa, com canvia?

Avui, més que mai, per seguir existint cal innovar. La competitivitat de qualsevol empresa depèn de la seva capacitat d’adaptar-se als canvis, d’innovar de forma sistemàtica i de ser flexible, ràpid i eficient. I això passa per disposar d’un model propi d’innovació i de saber-lo aplicar.

El Servei d’innovació estratègica, s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Sistematitzar la innovació et permetrà accelerar els teus processos de canvi, fer-los més eficients i convertir la innovació en un dels factors de competitivitat de la teva empresa.

Gestió de projectes R+D+I

La metodologia a utilitzar no ha de suposar un obstacle per la seva gran complexitat i, especialment, per uns requeriments documentals excessius.
En la primera d’aquestes sessions, el dia 24/02/2021, desenvoluparem una metodologia estructurada que permeti definir què es vol fer, perquè es vol fer, com es podria fer, qui ho podria fer, quan ho faria i amb què.
En la sessió del dia 02/03/2021 ens centrarem en la direcció d’equips d’alt rendiment. Una de les tasques directives més importants és la d’influir en el comportament de les persones amb les quals interaccionem, sigui verticalment o lateralment, des de dins o cap a fora de l’organització.
I en la sessió del 05/03/2021 veurem com la complexitat i incertesa del món actual combinat amb la pandèmia de la COVID-19 ha tensat al màxim les empreses el darrer any. Descobrirem els 4 conceptes clau per crear el nostre propi mètode de transformació en una organització d’èxit del segle XXI i aprendrem a utilitzar metodologies agile per garantir l’execució dels projectes.

 

 

Ir arriba