Saltar al contenido

Digitalización

 

Plans de digitalització
PLANS DE DIGITALITZACIÓ PER A MICROPIMES I PERSONES TREBALLADORES AUTÒNOMES
Acompanyament en els processos de digitalització de petites empreses i persones treballadores autònomes

Amb aquest programa, es posa a disposició de les petites empreses i les persones autònomes un servei de suport tècnic especialitzat per acompanyar-les en els diferents processos de digitalització. El servei inclou acompanyament en la implementació de millores en les àrees següents:

Presència de l’empresa a Internet, ja sigui a través de pàgines web, xarxes socials o altres mitjans online.
Estratègia de comunicació i màrqueting online de l’empresa, a nivell de planificació i utilització de diferents eines disponibles per a petites empreses, des de recursos per fer campanyes de màrqueting online fins a les eines per millorar el posicionament a cercadors i la utilització d’analítica web i de xarxes socials.
Utilització de canals de venda online.
Digitalització dels processos de gestió de l’empresa, a nivell de la utilització de sistemes de gestió informatitzada com CRM i ERP, o la utilització d’eines que facilitin el treball col·laboratiu i el teletreball.

METODOLOGIA DEL SERVEI
L’acompanyament consistirà en l’assessorament personalitzat per part d’un equip tècnic especialitzat. El procés d’acompanyament s’estructurarà en tres fases:

FASE 1: realització d’una diagnosi inicial que determini el nivell de digitalització de l’empresa i les possibilitats de millora en les següents àrees:

Presència de l’empresa a Internet
Estratègia de comunicació i màrqueting online de l’empresa
Utilització de canals de venda online
Digitalització dels processos de gestió de l’empresa i possibilitats de teletreball i treball col·laboratiu
FASE 2: realització d’un pla de digitalització a partir de la diagnosi inicial, que ha d’incloure objectius concrets i mesurables relatius al grau de digitalització de l’empresa en les diferents àrees definides al punt anterior.

FASE 3: acompanyament en la implementació del pla de digitalització i en el seguiment de la consecució d’objectius.

 

Por su parte, el Informe Apoyo de la Normalización a la Transformación Digital pretende ayudar a las empresas y a la Administración españolas a conseguir el éxito en la digitalización a través de las normas técnicas. Así, revela la existencia de numerosos comités técnicos de normalización que impulsan esta transformación en las organizaciones, identificando 14 áreas temáticas estratégicas de estandarización. Ciberseguridad, tecnologías habilitadoras digitales, talento y salud digital, economía del dato, sector público o digitalización de la industria son algunas de ellas.

 

Los estándares son un pilar de la transformación digital, dan respuesta eficaz a los grandes retos de las empresas y son un sólido apoyo de las Administraciones en el despliegue de las políticas públicas. Por ejemplo, ayudan a conseguir los ejes de la Agenda España Digital 2025 o dan respuesta a necesidades generadas por la crisis del coronavirus en ámbitos como Internet de las Cosas (IoT), Big Data, Inteligencia Artificial (IA), Blockchain, ciberseguridad, la nube o los sistemas de identificación digital. El CTN 71 Tecnologías Habilitadoras Digitales (THD) o las Especificaciones UNE 0060 y UNE 0061, que establecen los requisitos para poder considerar una industria digital son buenos ejemplos de ello.

Fidelitzar amb l’e-mail màrqueting
Comerç a través de les xarxes socials
Com fer comerç electrònic sense tenir una botiga online 
Google Analytics per conèixer la nostra clientela  

ESTRATÈGIA PER A L’ANY VINENT
Amb un bon ús de les eines digitals podràs millorar la teva productivitat i rendibilitat empresarial. Fes un pla estratègic, aplica creativitat a les teves tècniques de màrqueting i troba opcions per reinventar el teu negoci.

Com fer un pla estratègic de creixement
Mercats d’oferta i mercats de demanda
Prepara el teu pla de vendes
Com accedir al món de les licitacions públiques

 

Incorpora la tecnologia

Una de les millors maneres de guanyar competitivitat al mercat és aplicant nova tecnologia a la teva empresa. I per aplicar tecnologia a un producte, procés o servei no és necessari que tinguis coneixements tecnològics.

ACCIÓ té identificats, sota el segell TECNIO, els desenvolupadors de les tecnologies més innovadores del sistema R+D+I de Catalunya amb capacitats tecnològiques diferencials i amb capacitat de tranferir-les a l’empresa.

Descobreix les entitats TECNIO i guanya competitivitat!